Саджанці фундука
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Існують у природі всілякі види горіхів, особливо цінними та невибагливими вважаються кущі фундука зі смачними та корисними ядрами. Саджанці фундуку купити дуже просто. Кожен кущ доставляється в особливій упаковці. Рослина починає плодоносити в перші роки після посадки. Його горішки корисні для здоров'я, використовуються як окремий продукт або як добавка до різноманітних страв чи випічки.
Які сорти можна замовити
Купити саджанці фундука в Україні можна прямо з розплідника та з доставкою. В наявності є популярні різні сорти дерева:
- Трапезунд;
- Барселонський;
- Галле;
- Косфорд;
- Шедевр;
- Каталонський.
Це ще не всі види посадкового матеріалу, у наявність та інші варіанти з такими ж відмінними показниками врожайності. Найкраще замовляти фундук кілька кущів для його перехресного запилення. Ціна на саджанці фундука найприйнятніша. Ці деревця повинні рости близько один одного або біля фруктових дерев, щоб відбувалося запилення. Вони чудово ростуть і рясно плодоносять на родючих землях України, яка славиться своїми чорноземами.
Особливі правила вирощування
Саджанці фундука вирощуються по кілька штук для перехресного запилення, вони невибагливі у догляді. Посадковий матеріал швидко приживається. Найкращий час для його висадки – у квітні чи вересні-жовтні, коли стоїть несильна спека. Молоді дерева невибагливі. При посадці саджанців ліщини модно використовувати мінеральні добрива, перегній, золу, компост.
Такі суміші допоможуть рослині швидше адаптуватися у новому ґрунті. Після кущика краще полити. Різні сорти горіхового дерева зазвичай не мають велику висоту. Форма їх крони розлога, тому рослини мають відмінні декоративні властивості і можуть застосовуватися як живоплоти або декоративні стінки.
Деревця горіхові виділяються з-поміж інших видыв для облаштування саду або присадибної ділянки своєю високою морозостійкістю, посухостійкістю. Вони переносять температурні перепади, рясно плодоносять, особливо якщо кущі хоча б раз на рік удобрювати. Плоди або ядра фундука дуже корисні і популярні в кулінарії їх купують не тільки в шкаралупі, а й очищені. Вони зберігаються довгий час і не ушкоджуються під час транспортування.