alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
грецький горіх Буковинський 1 (2 річний)
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Саджанці волоського горіха Буковинський 1 характеризуються високими смаковими якостями, це великоплідний сорт волоського горіха з високою врожайністю селекція виведена в Україні, підходить для промислового вирощування. плоди з тонкою шкаралупою великим виходом ядра. Саджанці добре переносять холодні зими та мають порівняльну стійкість до марсонії. При насіннєвому розмноженні добре підтримується сортотип.
Дерева відрізняються сильнорослістю та кроною кулястої форми та великих розмірів, рекомендована схема посадки від 8 х 8 метрів. Пагони бувають середні та довгі. Період цвітіння у травні, причому жіночі квітки розкриваються пізніше чоловічих на 5-7 днів. Формування плодів йде з верхівкових бруньок.
Горіхи відрізняються великими розмірами, середня вага яких становить 18-20 г. Їхня форма округло-циліндрична, стиснута з боків. Шкаралупа має блідо-коричневий відтінок. Незважаючи на те, що вона трохи зморшкувата і товстостінна, розчавлюється без зусиль. Шов виражений не сильно, а внутрішні перегородки можна легко відокремити від ядра. Ядро можна відрізнити по соломисто-жовтому кольору та по неповному заповнюваності шкаралупи. Воно приблизно становить 47-48% від усієї ваги горіха. Смак ароматний та насичений. На 100 г повітряно-сухої маси плоду вміст жирів становить 67-68%, білків – 12-15%, цукрів – 8-13%, органічних кислот – 0,3-0,4%, дубильних речовин – 0,5-1. ,4%, пектинів – 0,3-1%, вітаміну С – 2,5-3,7. Урожай зазвичай збирають у третій декаді вересня. Причому плоди зберігають свої смакові якості та товарний вигляд протягом року. Корисними якостями володіють не тільки плоди волоського горіха, а й листя та шкаралупа. Перші можна використовувати для соління, а екземпляри, що опали для того, щоб відлякувати мишей, другі – для виробництва лікеро-горілчаної продукції. Корисними якостями володіють не тільки плоди волоського горіха, а й листя та шкаралупа. Перші можна використовувати для соління, а екземпляри, що опали для того, щоб відлякувати мишей, другі – для виробництва лікеро-горілчаної продукції. Корисними якостями володіють не тільки плоди волоського горіха, а й листя та шкаралупа. Перші можна використовувати для соління, а екземпляри, що опали для того, щоб відлякувати мишей, другі – для виробництва лікеро-горілчаної продукції.
Дерева відрізняються сильнорослістю та кроною кулястої форми та великих розмірів, рекомендована схема посадки від 8 х 8 метрів. Пагони бувають середні та довгі. Період цвітіння у травні, причому жіночі квітки розкриваються пізніше чоловічих на 5-7 днів. Формування плодів йде з верхівкових бруньок.
Горіхи відрізняються великими розмірами, середня вага яких становить 18-20 г. Їхня форма округло-циліндрична, стиснута з боків. Шкаралупа має блідо-коричневий відтінок. Незважаючи на те, що вона трохи зморшкувата і товстостінна, розчавлюється без зусиль. Шов виражений не сильно, а внутрішні перегородки можна легко відокремити від ядра. Ядро можна відрізнити по соломисто-жовтому кольору та по неповному заповнюваності шкаралупи. Воно приблизно становить 47-48% від усієї ваги горіха. Смак ароматний та насичений. На 100 г повітряно-сухої маси плоду вміст жирів становить 67-68%, білків – 12-15%, цукрів – 8-13%, органічних кислот – 0,3-0,4%, дубильних речовин – 0,5-1. ,4%, пектинів – 0,3-1%, вітаміну С – 2,5-3,7. Урожай зазвичай збирають у третій декаді вересня. Причому плоди зберігають свої смакові якості та товарний вигляд протягом року. Корисними якостями володіють не тільки плоди волоського горіха, а й листя та шкаралупа. Перші можна використовувати для соління, а екземпляри, що опали для того, щоб відлякувати мишей, другі – для виробництва лікеро-горілчаної продукції. Корисними якостями володіють не тільки плоди волоського горіха, а й листя та шкаралупа. Перші можна використовувати для соління, а екземпляри, що опали для того, щоб відлякувати мишей, другі – для виробництва лікеро-горілчаної продукції. Корисними якостями володіють не тільки плоди волоського горіха, а й листя та шкаралупа. Перші можна використовувати для соління, а екземпляри, що опали для того, щоб відлякувати мишей, другі – для виробництва лікеро-горілчаної продукції.
Купити саджанці грецького горіха Буковинська бомба ви можете у нас. Доставка здійснюється у будь-які райони України.
- Коментарі
Завантаження коментарів...