alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Міцелій зерновий гриб Маслюк звичайний, 10г
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Міцелій Маслюк звичайний. Поширений, дуже смачний гриб із сімейства Болетові (лат. Boletaceae). Свою назву маслюк отримав через маслянисту, слизьку на дотик капелюшка. Відмінними характеристиками, що відрізняють більшість видів маслюків від інших болетових, є клейка слизова, шкірка капелюшка, що легко знімається. Міцелій зерновий використовується для посадки під хвойними породами дерев. При виготовленні сухого зернового міцелію використовуються зернові культури, такі як овес, пшениця, жито та інші злаки.
На початковому етапі на підготовленому зерні пророщується міцелій, потім воно дробиться і висушується за спеціальною технологією за температури 23-25 °С. Міцелій перетворюється на сплячий стан, зберігаючи свої характеристики. Термін зберігання у своїй збільшується до 5 – 7 років. Слід врахувати, що з сушці міцелій в 5 – 6 разів втрачає у вазі, тому 10 р сухого міцелію еквівалентні 50 — 60 р звичайного зернового міцелію.
При попаданні міцелію маслюка звичайного у сприятливі умови (температура, вологість, кислотність ґрунту) відбувається пробудження, активне зростання. У приміщенні гриби можна виростити будь-якої пори року. Увага! Дуже важливим фактором для успішного вирощування грибів є кислотність ґрунту. Для білого гриба оптимальне значення кислотності Ph = 65-7.
Рекомендується при посадці використовувати активатор міцелію, в ньому містяться необхідні для розвитку грибниць спеціальні набори макроелементів, гідрогель для утримання вологи, розкислювач ґрунту, а також індикатори для контролю за рівнем Ph ґрунту.
На початковому етапі на підготовленому зерні пророщується міцелій, потім воно дробиться і висушується за спеціальною технологією за температури 23-25 °С. Міцелій перетворюється на сплячий стан, зберігаючи свої характеристики. Термін зберігання у своїй збільшується до 5 – 7 років. Слід врахувати, що з сушці міцелій в 5 – 6 разів втрачає у вазі, тому 10 р сухого міцелію еквівалентні 50 — 60 р звичайного зернового міцелію.
При попаданні міцелію маслюка звичайного у сприятливі умови (температура, вологість, кислотність ґрунту) відбувається пробудження, активне зростання. У приміщенні гриби можна виростити будь-якої пори року. Увага! Дуже важливим фактором для успішного вирощування грибів є кислотність ґрунту. Для білого гриба оптимальне значення кислотності Ph = 65-7.
Рекомендується при посадці використовувати активатор міцелію, в ньому містяться необхідні для розвитку грибниць спеціальні набори макроелементів, гідрогель для утримання вологи, розкислювач ґрунту, а також індикатори для контролю за рівнем Ph ґрунту.
- Коментарі
Завантаження коментарів...