alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Міцелій зерновий гриб Опеньок зимовий 10 г
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Міцелій Опеньок зимовий - відрізняється високими смаковими якостями, гриб відварюється не більше 20 хвилин. Капелюшок виростає в діаметрі близько 3-6 см, на початковому етапі рота опукла, із загнутим або опущеним краєм, згодом стає більш відкрита, широка з прямим, краєм, гладка, світло-жовтого забарвлення з мідним або помаранчевим відтінком. Ніжка досягає довжини близько 4-10 см та діаметр гриба 0,5-1 см, циліндричної форм жовтого забарвлення.
У Японії цінується зимовий опеньок завдяки незвичайно приємному смаку його тонкого аромату і впливу, що оздоровлює. Після шиитаке він вважається основним культурним грибом. Так само, як і шиїтаке, опінок зимовий імовірно містить речовини, стримують зростання ракових клітин.
Міцелій зерновий використовується для посадки під хвойними породами дерев. При виготовленні сухого зернового міцелію використовуються зернові культури, такі як овес, пшениця, жито та інші злаки.
Міцелій зерновий використовується для посадки під хвойними породами дерев. При виготовленні сухого зернового міцелію використовуються зернові культури, такі як овес, пшениця, жито та інші злаки.
Міцелій опеньок зимовий на початковому етапі на підготовленому зерні пророщується, потім воно дробиться і висушується за спеціальною технологією за температури 23-25 °С. Міцелій перетворюється на сплячий стан, зберігаючи свої характеристики. Термін зберігання у своїй збільшується до 5 – 7 років. Слід врахувати, що з сушці міцелій в 5 – 6 разів втрачає у вазі, тому 10 р сухого міцелію еквівалентні 50 — 60 р звичайного зернового міцелію.
При попаданні міцелію у сприятливі умови (температура, вологість, кислотність ґрунту) відбувається пробудження, активне зростання. У приміщенні гриби можна виростити будь-якої пори року. Увага! Дуже важливим фактором для успішного вирощування грибів є кислотність ґрунту. Для білого гриба оптимальне значення кислотності Ph = 65-7.
Рекомендується при посадці використовувати активатор міцелію, в ньому містяться необхідні для розвитку грибниць спеціальні набори макроелементів, гідрогель для утримання вологи, розкислювач ґрунту, а також індикатори для контролю за рівнем Ph ґрунту.
Упаковка | 10г |
- Коментарі
Завантаження коментарів...