Міцелій зерновий гриб Підберезовик 10 г

Контакти
  • place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
  • phone (067) 600-07-99
  • phone (099) 600-07-99
  • phone (073) 600-06-99
  • email info@posadka.com.ua
Графік роботи
  • scheduleПн-пт:9:00-18:00
  • scheduleСб:9:00-15:00
картинка Мицелий зерновой гриб Подберёзовик 10 г
картинка Мицелий зерновой гриб Подберёзовик 10 г
Артикул: 50572
35 грн.
Кількість
шт
Мінімальна вартість замовлення: 350грн.
Способи оплати
  • business_centerГотівковий розрахунок
  • paymentБезготівковий розрахунок
  • receiptНакладений платіж
Доставка
  • open_withНова Пошта
Наші телефони
Гриб Підберезник так само, як і інші, можна вирощувати з міцелію, друга народна назва - березовик з роду Лекцинум (лат. Leccinum) сімейства Болетових. Підберезник вважається одним із найсмачніших грибів у природі росте протягом усього літнього періоду пізньої осені у листяних, головним чином березових (звідки і його назва), та змішаних лісах по одному або великими групами (родинами) грибницями. Дуже часто росте на околицях лісових шляхів. Капелюшок великий, щільний, товстий виростає до 15 см в діаметрі, напівкулястої форми від світло-сірого до темно-бурого майже чорного забарвлення. Підберезники це відносно рідкісні та смачні їстівні гриби, які можуть використовуватися без попереднього відварювання для приготування гарячих страв, для засолення, маринування та для сушіння.

Шкірка може бути пофарбована в різні відтінки від медово-коричневого до жовто-сірого, в центрі темніша. Поверхня вкрита рідкісними світлими лусочками, віком вони можуть зникати. М'якуш у молодих капелюшків щільний, білуватий, з віком стає тонким. Запах та смак приємні. Ніжка виростає в довжину від 8-10 см і близько 1-2 см у діаметрі, зі світлою жовтувато-коричневою забарвленням поверхні, в нижній частині темніше, до коричнево-бурого. В основі можуть бути злегка розширені. Поверхня ніжки, як і капелюшки, покрита пластівчастими лусочками. Опеньки дуже смачні їх вживають у їжу в солоному, маринованому, смаженому, вареному та сушеному вигляді.

Міцелій зерновий використовується для посадки під хвойними породами дерев. При виготовленні сухого зернового міцелію використовуються зернові культури, такі як овес, пшениця, жито та інші злаки.

Міцелій гриба підберезовик на початковому етапі на підготовленому зерні пророщується, потім воно дробиться і висушується за спеціальною технологією за температури 23-25 ​​°С. Міцелій перетворюється на сплячий стан, зберігаючи свої характеристики. Термін зберігання у своїй збільшується до 5 – 7 років. Слід врахувати, що з сушці міцелій в 5 – 6 разів втрачає у вазі, тому 10 р сухого міцелію еквівалентні 50 — 60 р звичайного зернового міцелію.

При попаданні міцелію у сприятливі умови (температура, вологість, кислотність ґрунту) відбувається пробудження, активне зростання. У приміщенні гриби можна виростити будь-якої пори року. Увага! Дуже важливим фактором для успішного вирощування грибів є кислотність ґрунту. Для білого гриба оптимальне значення кислотності Ph = 65-7.

Рекомендується при посадці використовувати активатор міцелію, в ньому містяться необхідні для розвитку грибниць спеціальні набори макроелементів, гідрогель для утримання вологи, розкислювач ґрунту, а також індикатори для контролю за рівнем Ph ґрунту.
Упаковка 10г

  • Коментарі
Завантаження коментарів...


Міцелій зерновий гриб Трюфель чорний 5 г

Артикул: 50586
  110 грн.
шт
Упаковка

Міцелій зерновий Білий гриб Боровик, 10г

Артикул: 50540
  35 грн.
шт
Упаковка
10г

Активатор росту міцелію, 40 г

Артикул: 50598
  36 грн.
шт
Упаковка
40г

Міцелій зерновий гриб Трюфель білий 5 г

Артикул: 50584
  110 грн.
шт
Упаковка
arrow_upward
Увійти Реєстрація
Кошик 0 позицій
на суму 0 грн.