Набір насіння Прянощі до м'яса, SeedEra
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Цей набір складається з 5-ти пряних рослин і є незамінним помічником як на кухні господині, так і в вишуканих ресторанах. Він покликаний зробити ваше м'ясо більш апетитним і підкреслити його смак. Легкі у вирощуванні, зручні у зберіганні трави (використовуються навіть у сушеному вигляді).
До смаженої свинини, баранини та жирної яловичини добре підходять листя чебрецю, додаючи стравам приємний аромат і трохи гіркуватий смак. Завдяки свіжому аромату базилік доречно поєднується як із гарячими салатами, супами, так і з іншими стравами з тушкованої яловичини та баранини. Перець надає стравам насиченого смаку, а також викликає апетит і нормалізує травлення. Петрушку найкраще використовувати у свіжому вигляді, додаючи її до готових страв із печінки, серця, язика, яловичини, баранини, а також до супів з м'яса та бульйонів. Насіння кмину кладуть для ароматизації та покращення смаку в супи, соуси, також він є чудовою добавкою до жирних м'ясних страв із баранини, свинини, для соусів і маринадів шашлику.
Рослина |
Спосіб вирощування |
Схема посіву |
Використовують |
Збір сировини (місяць) |
Базилік зелений |
Насіння висівають розсадним способом і потім переносять на ділянку. |
Висівають (місяць, глибина) –IV-V, 2 см Схема висадки (см) – 45х15
|
Листя в свіжому і сушеному вигляді |
VI-X |
Чебрець (тим’ян) (багаторічник) |
Насіння висівають розсадним способом і потім переносять на ділянку. |
Висівають (місяць, глибина) – IV, 1см Схема висадки (см) – 60х15–20
|
Листя, молоді пагони |
VI-VII |
Кмин (дворічник) |
Вирощуютьпосівомнасіння в грунт. |
Висівають (місяць, глибина) – III, 1–2см Схема висадки (см) –25х15
|
Листя, насіння (на другий рік, коли починає буріти) |
V–VII
|
Гострий перець «Український гіркий» |
Насіння висівають розсадним способом і потім переносять на ділянку. |
Висівають (місяць, глибина) – II–III, 1–2 см Схема висадки (см) –60х40
|
Плоди в свіжому та сушеному вигляді |
VIII–IX |
Петрушка листова «Гігантелла» |
Вирощуютьпосівомнасіння в грунт. |
Висівають (місяць, глибина) – IV,X, 1–2 см Схема висадки (см) –25×5–10
|
Листя, стебла в свіжому та сушеному вигляді |
VI–IX |
- Коментарі