alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Насіння квасоля спаржева кущова Без Волокна, 20 гр, SeedEra
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Квасоля спаржева кущова Без Волокна це сорт ранньостиглого горошку. Ця рослина утворює компактні кущі, що ростуть до висоти приблизно 40 см. Горошкові стручки цього сорту мають темно-зелений колір і можуть досягати довжини до 16 см. Однією з особливостей цього сорту є відсутність пергаментного шару у стручках, що робить їх ще більш смачними та надійними для споживання.
Цей сорт горошку відрізняється високими смаковими якостями та має стійкість до хвороб. Важливою перевагою є його дружнє дозрівання, що дозволяє збирати горошок в один і той же період часу. Він ідеально підходить для споживання у свіжому вигляді, а також для консервування та заморожування.
Висівати цей сорт рекомендується в місяці, що відповідає весні, на глибину близько 4 см. Схема висадки передбачає розміщення рослин з інтервалом приблизно 45 см між ними і 5-6 рядами. Збирати горошок можна в липні та серпні, коли він досягає оптимальної споживчої зрілості."
Цей сорт горошку відрізняється високими смаковими якостями та має стійкість до хвороб. Важливою перевагою є його дружнє дозрівання, що дозволяє збирати горошок в один і той же період часу. Він ідеально підходить для споживання у свіжому вигляді, а також для консервування та заморожування.
Висівати цей сорт рекомендується в місяці, що відповідає весні, на глибину близько 4 см. Схема висадки передбачає розміщення рослин з інтервалом приблизно 45 см між ними і 5-6 рядами. Збирати горошок можна в липні та серпні, коли він досягає оптимальної споживчої зрілості."
- Коментарі
Завантаження коментарів...