Плантатор цвітіння бутонізація (NPK 10.54.10) 25 гр
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Добриво застосовується для листового харчування та підживлення рослин загалом. Оптимальне співвідношення мікроелементів у хелатній формі сприятливо впливає на процес бутонізації, що сприяє подальшому формування найбільшого відсотка зав'язі на рослинах. Спеціальні сполуки амінокислот, фітогормонів та вітамінів допомагають розвитку рослин під час несприятливих погодних умов, стимулюють поділ клітин, виводять зі стану спокою сплячі нирки. Для підвищення ефективності до складу добрива входить прилипач.
Основні складові - (NPK) азот, фосфор, калій у доступному для рослин формі – основні елементи харчування, що покращують вегетацію та плодоношення всіх сільськогосподарських культур, збільшують та покращують якісні характеристики врожаю. Мікроелементи – регулюють схожість та вегетаційний розвиток рослин. Амінокислоти – посилюють стійкість до стресів, збільшують концентрацію хлорофілу в рослинах, покращують мікрофлору ґрунту. Фітогормони - активують всі фізіологічні процеси в тканинах рослин, виводять зі стану спокою сплячі нирки, стимулюють поділ клітин, збільшують їхню еластичність. Сприятливо впливають темпи зростання рослин. Прилипач – сприяє кращому прилипанню добрива до рослини, збільшує його ефективність та тривалість дії, зменшує непродуктивні витрати внаслідок стікання добрива з листової поверхні. Застосування плантатора 10.54.10 у фазі цвітіння забезпечує активну бутонізацію, рясне цвітіння, запобігає опаданню кольору.
Польові культури | 0,5 – 1,0 кг/га, перед та після цвітіння |
Томати, огірки, баклажани | 250 - 350 г на 100 л води, проводити харчування кожні 7-10 днів у фазі бутонізації, цвітіння |
Капуста | 250 - 300 г на 100 л води, проводити харчування кожні 7-10 днів по рослинам, що вегетують |
Картопля | 250 - 300 г на 100 л води, проводити харчування кожні 7-10 днів під час цвітіння, бутонізації |
Полуниця, суниця | 250 - 350 г на 100 л води, проводити харчування кожні 7-10 днів у фазі цвітіння |
Виноград, малина, смородина | 250 - 300 г на 100 л води, проводити харчування кожні 7-10 днів під час бутонізації |
Косточкові зернисті культури | 0,5 – 2,0 кг/га, проводити харчування у фазі висування суцвіть, уособлення бутонів – появи віночків, рожевого бутону |
Квіти, декоративні рослини | 150 - 250 г на 100 л води, проводити харчування кожні 7-10 днів під час бутонізації, цвітіння |
- Коментарі