alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Волоський горіх Велетень (3 річний)
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Велетень – відрізняється високою врожайністю, волоський горіх до 15 років дає до 40 кілограм чистого ядра з одного дерева. Сорт середньо-пізнього терміну дозрівання. Саджанці вступають у плодоношення на 4 – 5 рік.
Дерево середньої сили зростання зростає до 6 метрів заввишки. Крона широка. численні пагони розлогі. сильні. Плоди горіха великі, середній розмір близько 6 см, і більший. маса горіха зі шкіркою 60 - 70 грам. що набагато більше за інші популярні сорти.
Ядро солодкого, приємного смаку, колір ядра світло-кремовий. Зберігання тривале протягом кількох місяців. Маса вже просушеного горіха становить 30-35 г.
Шкаралупа середньої щільності, близько 2 мм, легко розколюється і відстає від ядра. Перегородки дуже тонкі, ядро легко виймається цілим. Характеризується відмінною стійкістю до захворювань, високою морозостійкістю.
Дерево середньої сили зростання зростає до 6 метрів заввишки. Крона широка. численні пагони розлогі. сильні. Плоди горіха великі, середній розмір близько 6 см, і більший. маса горіха зі шкіркою 60 - 70 грам. що набагато більше за інші популярні сорти.
Ядро солодкого, приємного смаку, колір ядра світло-кремовий. Зберігання тривале протягом кількох місяців. Маса вже просушеного горіха становить 30-35 г.
Шкаралупа середньої щільності, близько 2 мм, легко розколюється і відстає від ядра. Перегородки дуже тонкі, ядро легко виймається цілим. Характеризується відмінною стійкістю до захворювань, високою морозостійкістю.
- Коментарі
Завантаження коментарів...