alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Яблуня Айдаред
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Яблуня Айдаред – зимовий сорт пізнього терміну дозрівання (третя декада вересня) – відмінний запилювач для інших сортів яблуні. Дерево середньо-росле (підщепа 54-118), з кулястою кроною, дещо загущеною. Основні гілки відходять від стовбура під кутом 45°, злегка піднімаючись вгору в своїй основній частині. Кора сіро-коричнева гладка. Тип плодоношення – змішаний. Плодові утворення рівномірно розподілені по всій довжині гілок, оголення немає.
Плоди яблуні Айдаред до 150 гр. округлої форми, шкірка тонка, гладка, покрита тонким шаром воскового нальоту. Підшкірні точки великі, рідкісні з характерними білими смугами, що зливаються, утворюють мармуровість забарвлення плодів. Основне забарвлення світло-зелене, з яскравим малиновим або темно-карміновим рум'янцем з густими смугами та штрихами, що покриває майже весь плід. М'якуш кремового забарвлення, соковитий, кислувато-солодкий, щільний при зніманні, пізніше - дрібнозернистий. Смак приємний. Звичайний термін знімання плодів – остання декада вересня. Тривалість зберігання 150-180 днів за умов штучного охолодження. У зберіганні можуть бути уражені підшкірною плямистістю.
Висока транспортабельність. Товарність плодів – 88 – 92%, у тому числі 10-15% плодів вищого та 40-50% – першого сорту.
Сорт самобезплідний. Найкращі запилювачі: Кубань спур, Вагнер, Ред Делішес.
Айдаред стійкий до бурої плямистості, борошнистої роси і парші уражається в середньому, в умовах півдня з середньою зимостійкістю і гарною посухостійкістю.
Плоди яблуні Айдаред до 150 гр. округлої форми, шкірка тонка, гладка, покрита тонким шаром воскового нальоту. Підшкірні точки великі, рідкісні з характерними білими смугами, що зливаються, утворюють мармуровість забарвлення плодів. Основне забарвлення світло-зелене, з яскравим малиновим або темно-карміновим рум'янцем з густими смугами та штрихами, що покриває майже весь плід. М'якуш кремового забарвлення, соковитий, кислувато-солодкий, щільний при зніманні, пізніше - дрібнозернистий. Смак приємний. Звичайний термін знімання плодів – остання декада вересня. Тривалість зберігання 150-180 днів за умов штучного охолодження. У зберіганні можуть бути уражені підшкірною плямистістю.
Висока транспортабельність. Товарність плодів – 88 – 92%, у тому числі 10-15% плодів вищого та 40-50% – першого сорту.
Сорт самобезплідний. Найкращі запилювачі: Кубань спур, Вагнер, Ред Делішес.
Айдаред стійкий до бурої плямистості, борошнистої роси і парші уражається в середньому, в умовах півдня з середньою зимостійкістю і гарною посухостійкістю.
- Коментарі
Завантаження коментарів...