alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Зізіфус Китайський-60 (щеплений)
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Артикул: 4314
325 грн.
Товар закінчився
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Зізіфус Китайський-60 – дуже хороший сорт з високими смаковими якостями, селекція середнього терміну дозрівання, знімна зрілість плодів (друга декада вересня).
Дерево зізіфуса (унабі) компактне в діаметрі до 1.5м росте заввишки до 3 - 3.5м. Щорічний приріст до 50 см. Цвіте дуже рясно. Квіти білого кольору. Плоди коричневі з блискучою глянсовою шкіркою, на смак солодкі або кисло-солодкі, ароматні, нагадують фініки. Середня маса 30 – 35 гр. Завбільшки до 4 см.
Саджанці зізіфуса восени висаджують у другій – третій декаді жовтня. Для кращої перезимівлі рослину перші роки вкривають. Навесні деревця висаджують з другої декади квітня та по другу декаду травня. Для плодоношення зізіфусу необхідно перехресне запилення необхідно садити кілька саджанців з відривом 3 - 6 метрів.
У плодоношення зізіфуси вступають на 1 – 2 рік. Максимальна врожайність настає на 5-6-му році після посадки. При догляді за унабі необхідно враховувати одну особливість — коріння залягає близько до поверхні ґрунту, тому глибоке перекопування не допустиме, можна розпушувати тільки верхній шар ґрунту. Підвищують урожайність унабі регулярні поливи, внесення перегною або біогумусу (5-6 кг на 1 дерево один раз на 3 роки), а також посадка різних сортів або форм на одній ділянці. Для перехресного запилення потрібно висаджувати кілька саджанців різних сортів.
Китайський фінік у нашій кліматичній зоні не уражається ні шкідниками, ні хворобами. Тому його ягоди – екологічно чистий продукт. При вживанні плодів унабі зміцнюються та розширюються кров'яні судини, що допомагає уникнути багатьох хвороб, у тому числі таких небезпечних, як атеросклероз, гіпертонія, інфаркт міокарда та інсульт. Це особливо важливо для людей похилого віку, та й для тих, кому за сорок.
Плоди зізіфуса вживають свіжими, в'яленими, сушеними та консервованими. Зізіфус дуже цінна рослина, плоди смачні, корисні, широко використовують для профілактики багатьох захворювань, для зміцнення організму в цілому.
Дерево зізіфуса (унабі) компактне в діаметрі до 1.5м росте заввишки до 3 - 3.5м. Щорічний приріст до 50 см. Цвіте дуже рясно. Квіти білого кольору. Плоди коричневі з блискучою глянсовою шкіркою, на смак солодкі або кисло-солодкі, ароматні, нагадують фініки. Середня маса 30 – 35 гр. Завбільшки до 4 см.
Саджанці зізіфуса восени висаджують у другій – третій декаді жовтня. Для кращої перезимівлі рослину перші роки вкривають. Навесні деревця висаджують з другої декади квітня та по другу декаду травня. Для плодоношення зізіфусу необхідно перехресне запилення необхідно садити кілька саджанців з відривом 3 - 6 метрів.
У плодоношення зізіфуси вступають на 1 – 2 рік. Максимальна врожайність настає на 5-6-му році після посадки. При догляді за унабі необхідно враховувати одну особливість — коріння залягає близько до поверхні ґрунту, тому глибоке перекопування не допустиме, можна розпушувати тільки верхній шар ґрунту. Підвищують урожайність унабі регулярні поливи, внесення перегною або біогумусу (5-6 кг на 1 дерево один раз на 3 роки), а також посадка різних сортів або форм на одній ділянці. Для перехресного запилення потрібно висаджувати кілька саджанців різних сортів.
Китайський фінік у нашій кліматичній зоні не уражається ні шкідниками, ні хворобами. Тому його ягоди – екологічно чистий продукт. При вживанні плодів унабі зміцнюються та розширюються кров'яні судини, що допомагає уникнути багатьох хвороб, у тому числі таких небезпечних, як атеросклероз, гіпертонія, інфаркт міокарда та інсульт. Це особливо важливо для людей похилого віку, та й для тих, кому за сорок.
Плоди зізіфуса вживають свіжими, в'яленими, сушеними та консервованими. Зізіфус дуже цінна рослина, плоди смачні, корисні, широко використовують для профілактики багатьох захворювань, для зміцнення організму в цілому.
- Коментарі
Завантаження коментарів...