alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Гуава звичайна (гуайява)
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Артикул: 4587
125 грн.
Товар закінчився
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Гуава звичайна або гуайява більше століття була завезена до Європи з Південної Америки. Цінна своїми плодами кімнатна рослина на батьківщині це вічнозелене субтропічне деревце з великою силою росту до 40 см на рік.
Квіти з'являються на молодих приростах кілька разів на рік, двостатеві, білі, декоративні завдяки своїй красі. Плоди кулястої форми, в стиглому вигляді, до 10 см, білувато-жовті або блідо-рожеві. М'якуш рожевий, кисло-солодкого, приємного тонізуючого смаку, з вираженим мускусним ароматом, м'ясиста, багатонасінна.
Плоди Гуава цінуються, крім своїх високих смакових якостей, за високий вміст вітаміну С, якого в плодах гуайяви в кілька разів більше, ніж у цитрусових рослинах, містять велику кількість бета-каротину, багаті на плоди і на вітаміни групи В і вітамін Р, дуже ароматні . Використовуються у свіжому вигляді і вигляді джемів, для прикраси десертів, для приготування соків. Незрілі плоди багаті на пектин. Сік гуайяви застосовують для лікування хвороб серця та астми.
Гуаява вступає у плодоношення на другий рік, підходить для вирощування в домашніх умовах у контейнерах. Але особливо добре розвивається у тепличних оранжереях, зимових садах. Рослина добре переносить обрізання та формування.
Світлолюбна рослина, що витримує мінімальні температури, при +12+15°C. При вирощуванні в горщику слід уважно стежити, щоб коріння не перегрівалося на сонці. Уражається борошнистим червцем, щитівкою.
Квіти з'являються на молодих приростах кілька разів на рік, двостатеві, білі, декоративні завдяки своїй красі. Плоди кулястої форми, в стиглому вигляді, до 10 см, білувато-жовті або блідо-рожеві. М'якуш рожевий, кисло-солодкого, приємного тонізуючого смаку, з вираженим мускусним ароматом, м'ясиста, багатонасінна.
Плоди Гуава цінуються, крім своїх високих смакових якостей, за високий вміст вітаміну С, якого в плодах гуайяви в кілька разів більше, ніж у цитрусових рослинах, містять велику кількість бета-каротину, багаті на плоди і на вітаміни групи В і вітамін Р, дуже ароматні . Використовуються у свіжому вигляді і вигляді джемів, для прикраси десертів, для приготування соків. Незрілі плоди багаті на пектин. Сік гуайяви застосовують для лікування хвороб серця та астми.
Гуаява вступає у плодоношення на другий рік, підходить для вирощування в домашніх умовах у контейнерах. Але особливо добре розвивається у тепличних оранжереях, зимових садах. Рослина добре переносить обрізання та формування.
Світлолюбна рослина, що витримує мінімальні температури, при +12+15°C. При вирощуванні в горщику слід уважно стежити, щоб коріння не перегрівалося на сонці. Уражається борошнистим червцем, щитівкою.
- Коментарі
Завантаження коментарів...