alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Журавлина Стівенс
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Один із найврожайніших сортів середнього терміну дозрівання (збирання врожаю з другої декади жовтня) з великими ягодами високих товарних та смакових якостей. Журавлина Стівенс входить у плодоношення на 2 - 3 рік після посадки. Кущ потужний, високий, із численними сильними товстими пагонами, доросла рослина виростає до 40 см заввишки, діаметр до 2 метрів.
Плоди великі, правильної округлої форми, досягають до 2.5 см у діаметрі, середньою масою 2 - 3 грами, при повному дозріванні забарвлення стає темно-червоним. м'якуш соковитий, червоний, кислий, ароматний, з відмінними смаковими якостями. Повне плодоношення журавлини Стівенс досягається на 3-4 рік. Зрілі ягоди збирають наприкінці вересня – 1,5-2,5 кг/кв. Цінна високим вмістом вітаміну С, так само містить З жиророзчинних вітамінів в журавлині присутні A, бета-каротин, E і K. З водорозчинних - вітаміни C, B1, B2, B3 (PP), B4, B5, B6 та B9. Ягода містить кальцій, залізо, магній, фосфор, калій, натрій, цинк, мідь, марганець, селен Для цього виду характерна висока морозостійкість, стійка до основних захворювань.
Плоди великі, правильної округлої форми, досягають до 2.5 см у діаметрі, середньою масою 2 - 3 грами, при повному дозріванні забарвлення стає темно-червоним. м'якуш соковитий, червоний, кислий, ароматний, з відмінними смаковими якостями. Повне плодоношення журавлини Стівенс досягається на 3-4 рік. Зрілі ягоди збирають наприкінці вересня – 1,5-2,5 кг/кв. Цінна високим вмістом вітаміну С, так само містить З жиророзчинних вітамінів в журавлині присутні A, бета-каротин, E і K. З водорозчинних - вітаміни C, B1, B2, B3 (PP), B4, B5, B6 та B9. Ягода містить кальцій, залізо, магній, фосфор, калій, натрій, цинк, мідь, марганець, селен Для цього виду характерна висока морозостійкість, стійка до основних захворювань.
Для цього сорту характерна висока морозостійкість, культура стійка до основних захворювань. воліє рости на сонячних ділянках. Добре росте у вологому та кислому ґрунті без застою води, на сонячних родючих ділянках.
- Коментарі
Завантаження коментарів...