alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Міцелій зерновий гриб Рижик 10 г
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Рижик звичайний (Lactarius deliciosus) – гриб сімейства Сироїжкові. (Міцелій зерновий). Відрізняється гарними якостями, їстівний та смачний гриб. Капелюшок виростає діаметром близько 5-12 см, дна початковому етапі росту округлої форми, що згодом розпрямляється і стає лійкоподібною, з загорнутими краями, поверхня гладка, блискуча, клейка в сиру погоду, забарвлення відрізняється залежно від місця вирощування, світло помаранчева з більш темними кільцями та плямами.
Міцелій зерновий використовується для посадки під хвойними породами дерев. При виготовленні сухого зернового міцелію використовуються зернові культури, такі як овес, пшениця, жито та інші злаки.
Міцелій гриб Рижик на початковому етапі на підготовленому зерні пророщується, потім воно дробиться і висушується за спеціальною технологією за температури 23-25 °С. Міцелій перетворюється на сплячий стан, зберігаючи свої характеристики. Термін зберігання у своїй збільшується до 5 – 7 років. Слід врахувати, що з сушці міцелій в 5 – 6 разів втрачає у вазі, тому 10 р сухого міцелію еквівалентні 50 — 60 р звичайного зернового міцелію.
При попаданні міцелію у сприятливі умови (температура, вологість, кислотність ґрунту) відбувається пробудження, активне зростання. У приміщенні гриби можна виростити будь-якої пори року. Увага! Дуже важливим фактором для успішного вирощування грибів є кислотність ґрунту. Для білого гриба оптимальне значення кислотності Ph = 65-7.
Рекомендується при посадці використовувати активатор міцелію, в ньому містяться необхідні для розвитку грибниць спеціальні набори макроелементів, гідрогель для утримання вологи, розкислювач ґрунту, а також індикатори для контролю за рівнем Ph ґрунту.
Міцелій зерновий використовується для посадки під хвойними породами дерев. При виготовленні сухого зернового міцелію використовуються зернові культури, такі як овес, пшениця, жито та інші злаки.
Міцелій гриб Рижик на початковому етапі на підготовленому зерні пророщується, потім воно дробиться і висушується за спеціальною технологією за температури 23-25 °С. Міцелій перетворюється на сплячий стан, зберігаючи свої характеристики. Термін зберігання у своїй збільшується до 5 – 7 років. Слід врахувати, що з сушці міцелій в 5 – 6 разів втрачає у вазі, тому 10 р сухого міцелію еквівалентні 50 — 60 р звичайного зернового міцелію.
При попаданні міцелію у сприятливі умови (температура, вологість, кислотність ґрунту) відбувається пробудження, активне зростання. У приміщенні гриби можна виростити будь-якої пори року. Увага! Дуже важливим фактором для успішного вирощування грибів є кислотність ґрунту. Для білого гриба оптимальне значення кислотності Ph = 65-7.
Рекомендується при посадці використовувати активатор міцелію, в ньому містяться необхідні для розвитку грибниць спеціальні набори макроелементів, гідрогель для утримання вологи, розкислювач ґрунту, а також індикатори для контролю за рівнем Ph ґрунту.
- Коментарі
Завантаження коментарів...