alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Міцелій зерновий гриб Печериця королівська коричнева10 г
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Печериця королівська коричнева – дуже смачний, поживний гриб, не вимагає особливих навичок для вирощування, широко поширений у багатьох країнах, вирощується дуже легко у промислових посадках як у відкритому ґрунті, так і на фермах, підвалах у закритих приміщеннях, у домашніх умовах. Використовується у багатьох кулінарних рецептах.
Міцелій зерновий використовується для посадки під хвойними породами дерев. При виготовленні сухого зернового міцелію використовуються зернові культури, такі як овес, пшениця, жито та інші злаки.
Міцелій Печериці королівської коричневої звичайний на початковому етапі на підготовленому зерні пророщується, потім воно дробиться і висушується за спеціальною технологією за температури 23-25 °С. Міцелій перетворюється на сплячий стан, зберігаючи свої характеристики. Термін зберігання у своїй збільшується до 5 – 7 років. Слід врахувати, що з сушці міцелій в 5 – 6 разів втрачає у вазі, тому 10 р сухого міцелію еквівалентні 50 — 60 р звичайного зернового міцелію.
При попаданні міцелію у сприятливі умови (температура, вологість, кислотність ґрунту) відбувається пробудження, активне зростання. У приміщенні гриби можна виростити будь-якої пори року. Увага! Дуже важливим фактором для успішного вирощування грибів є кислотність ґрунту. Для білого гриба оптимальне значення кислотності Ph = 65-7.
Рекомендується при посадці використовувати активатор міцелію, в ньому містяться необхідні для розвитку грибниць спеціальні набори макроелементів, гідрогель для утримання вологи, розкислювач ґрунту, а також індикатори для контролю за рівнем Ph ґрунту.
Міцелій зерновий використовується для посадки під хвойними породами дерев. При виготовленні сухого зернового міцелію використовуються зернові культури, такі як овес, пшениця, жито та інші злаки.
Міцелій Печериці королівської коричневої звичайний на початковому етапі на підготовленому зерні пророщується, потім воно дробиться і висушується за спеціальною технологією за температури 23-25 °С. Міцелій перетворюється на сплячий стан, зберігаючи свої характеристики. Термін зберігання у своїй збільшується до 5 – 7 років. Слід врахувати, що з сушці міцелій в 5 – 6 разів втрачає у вазі, тому 10 р сухого міцелію еквівалентні 50 — 60 р звичайного зернового міцелію.
При попаданні міцелію у сприятливі умови (температура, вологість, кислотність ґрунту) відбувається пробудження, активне зростання. У приміщенні гриби можна виростити будь-якої пори року. Увага! Дуже важливим фактором для успішного вирощування грибів є кислотність ґрунту. Для білого гриба оптимальне значення кислотності Ph = 65-7.
Рекомендується при посадці використовувати активатор міцелію, в ньому містяться необхідні для розвитку грибниць спеціальні набори макроелементів, гідрогель для утримання вологи, розкислювач ґрунту, а також індикатори для контролю за рівнем Ph ґрунту.
- Коментарі
Завантаження коментарів...