alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Насіння щавлю
local_florist
Головна сторінка
trending_flat
Насіння
trending_flat
Насіння овочів
trending_flat
Насіння щавлю
- Розсада полуниці keyboard_arrow_down
-
Саджанці плодових дерев
keyboard_arrow_down
- – Саджанці абрикосу
- – Саджанці айви
- – Саджанці аличі
- – Саджанці вишні
- – Саджанці грецького горіха
- – Саджанці груші
- – Саджанці кизилу
- – Саджанці мигдалю
- – Саджанці нектарину
- – Саджанці пекана
- – Саджанці персика
- – Саджанці сливи
- – Саджанці фундука
- – Саджанці черешні
- – Саджанці шовковиці
- – Саджанці яблуні
- – Саджанці яблуні карликова підщепа
- – Саджанці декоративної яблуні
- – Дерево саду
- – Розсада полуниці
- Саджанці колоновидних дерев keyboard_arrow_down
-
Саджанці екзотичних рослин
keyboard_arrow_down
- – Саджанці азіміни
- – Саджанці актинідії
- – Саджанці гранату
- – Саджанці ківі
- – Саджанці хурми
- – Саджанці інжиру
- – Саджанці фейхоа
- – Саджанці каштану їстівного
- – Саджанці зізіфуса
- – Саджанці ананасу
- – Саджанці банана
- – Саджанці фісташки
- – Саджанці кучеряні
- – Саджанці мушмули
- – Саджанці кеш'ю
- – Екзотичні кімнатні, вуличні рослини
- – Розсада полуниці
-
Саджанці ягідних чагарників
keyboard_arrow_down
- – Саджанці малини
- – Саджанці смородини
- – Саджанці Гліду
- – Саджанці брусниці
- – Саджанці годжі
- – Саджанці лохини
- – Саджанці Гумі
- – Саджанці ожини
- – Саджанці жимолості їстівної
- – Саджанці ірги
- – Саджанці калини
- – Саджанці журавлини
- – Саджанці аґрусу
- – Саджанці лимонника китайського
- – Саджанці обліпихи
- – Саджанці чорноплідної горобини
- Саджанці цитрусових рослин keyboard_arrow_down
- Саджанці винограду keyboard_arrow_down
-
Саджанці троянд
keyboard_arrow_down
- – Англійські троянди
- – Бордюрні троянди
- – Канадські троянди
- – Кущові троянди (шраби)
- – Мініатюрні троянди
- – Мускусні троянди
- – Паркові троянди
- – Плетисті троянди
- – Ґрунтопокровні троянди
- – Розсада полуниці
- – Троянди флорибунда
- – Чайна троянда
- – Чайно-гібридні троянди
- – Штамбові троянди
- – Розсада полуниці
- Саджанці гортензії keyboard_arrow_down
- Саджанці хвойних рослин keyboard_arrow_down
- В'юнкі рослини keyboard_arrow_down
-
Багаторічні рослини
keyboard_arrow_down
- – Акебія
- – Армерія
- – Астра
- – Розсада полуниці
- – Розсада полуниці
- – Бамбук
- – Бруслина
- – Будлея
- – Бузина
- – Вейгела
- – Розсада полуниці
- – Розсада полуниці
- – Розсада полуниці
- – Вероніка
- – Розсада полуниці
- – Гвоздика садова
- – Гейхера
- – Розсада полуниці
- – Декоративні трави
- – Розсада полуниці
- – Живучка повзуча
- – Іберіс вічнозелений
- – Каріоптеріс
- – Лаванда
- – Розсада полуниці
- – Міскантус
- – Розсада полуниці
- – Морозник
- – М'ята садова, меліса
- – Очитки (седум)
- – Півонія
- – Полин
- – Рослини водні для ставка
- – Розмарин
- – Розсада полуниці
- – Чебрець
- – Деревій
- – Флокс
- – Хоста
- – Хризантема
- – Чубушник (жасмин) саджанці
- – Шавлія
- – Розсада полуниці
- – Грунтопокривні рослини
- Декоративні дерева keyboard_arrow_down
-
Декоративні чагарники
keyboard_arrow_down
- – Саджанці азалії
- – Айва японська (Henomeles)
- – Саджанці барбарису
- – Саджанці бірючини
- – Саджанці гібіскусу
- – Дія
- – Дерен
- – Калина декоративна
- – Розсада полуниці
- – Саджанці магонії
- – Багаторічні чагарники
- – Олеандр
- – Розсада полуниці
- – Саджанці піраканти
- – Саджанці пухироплідника
- – Рододендрони
- – Самшит
- – Саджанці бузку
- – Саджанці спіреї
- – Саджанці форзиції
- – Розсада полуниці
- Насіння keyboard_arrow_down
-
Все для саду та городу
keyboard_arrow_down
- – Добрива Osmocote
- – Добрива Universol
- – Розсада полуниці
- – Добрива Peters Professional
- – Засоби захисту рослин
- – Рідкі добрива
- – Мінеральні добрива
- – Регулятори росту рослин
- – Органічні добрива
- – Розсада полуниці
- – Хелатные удобрения
- – Гідрогель для рослин
- – Торф для рослин (торф'яний субстрат)
- – Кора соснова, мульча, щепа
- – Сітка затіняюча
- – Агроволокно
- – Агротканина
- – Геотекстиль
- – Зимові чохли для рослин
- – Контейнери для розсади
- – Розсада полуниці
- – Розсада полуниці
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Вирощування щавлю: рекомендації та цікаві сорти
Щавель (Rumex) - неймовірно корисна рослина з кислуватим смаком та багатим складом. Багато городників вирощують на своєму саду чи балконі це рослину або на відкритому грунті на городі. Існує багато популярних сортів щавлю, тонкощі пророщування насіння та збирання зелених пагонів.
Вирощування щавлю:
Насіння щавлю проростають добре, але на всходжування рослини впливають деякі фактори. Вибір ґрунту: Щавель віддає перевагу родючому, вологому та рихлому грунту з нейтральною або слабко кислою реакцією. Забезпечте хорошу систему дренажу, щоб уникнути стійкості вологи, що може призвести до гнилі кореневої системи.
Посів насіння: Насіння щавлю можна висіяти безпосередньо в грунт весною або восени. Глибина посіву повинна бути невеликою, приблизно 1-2 см. Рослини щавлю вилізуть через 10-14 днів.
Догляд за рослинами: Рослини потребують регулярного поливу, особливо в періоди посухи. Підживлюйте щавель органічним добривом на початку сезону. Відділяйте цвітконоси для продовження терміну збору листя.
Збір врожаю: Щавель можна почати збирати через 6-8 тижнів після з'яви сходів. Регулярне обрізування верхівок стимулює ріст нових листя. Найкращий час для збору - ранок, коли концентрація вітамінів і мінералів найвища.
Популярні сорти щавлю:
Щавель звичайний (Rumex acetosa): Найпоширеніший вид з ніжними, зеленими листями та приємним кислуватим смаком.
Щавель Бельвільський: Відрізняється серцеподібними листками та більш м'яким смаком. Використовується в салатах та кулінарії.
Щавель Широколистий: Відомий своїми красивими червоно-золотистими листками. Використовується в декоративних цілях та в кулінарії.
Щавель Оранжевий: Має помаранчеві стебла і зелені листки, відрізняється солодшим смаком порівняно зі звичайним щавелем.
Вирощування щавлю з насіння - це чудовий спосіб збагатити свій стіл свіжими та корисними зеленими пагонами. Експериментуйте з різними сортами та насолоджуйтеся врожаєм своєї праці в кожній приготованій страві.