alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Насіння Морква столова Карлена 2гр, SeedEra
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Морковь сорту "Карлена" - це середньопізній та високоврожайний столовий сорт, який від сходів до технічної спелості потребує 105-120 днів. Коренеплоди цього сорту мають насичений помаранчевий колір, циліндричну форму, гладку поверхню, рівні, із невеликою серцевиною та заокругленим кінцем. Довжина коренів становить 17-20 см, а їх вага - 60-75 г. М'якоть моркви солодка, хрустка, соковита і містить велику кількість каротину.
"Карлена" є універсальною морквою, яку використовують для різних цілей завдяки її відмінним смаковим якостям, високому врожаю та довгому терміну зберігання.
Рекомендації щодо висіву та догляду:
Існує три терміни для висіву насіння моркви: весняний - від середини квітня до початку травня (для літнього вживання); літній - від середини травня до початку червня (основний строк для зберігання на зиму); та осінній - з 20 жовтня по 15 листопада, що може забезпечити врожай вже в ранню зиму. Важливо висівати на добре освітленій ділянці, де протягом усього дня достатньо сонячних променів. Насіння проростає при температурі +3°С, а оптимальна температура для росту від +18°С до +25°С. Якщо температура піднімається вище, розвиток культури сповільнюється.
Розстій між рядами повинен бути не менше 15 см, відстань між рослинами - принаймні 2 см, а глибина заделки насіння - 2-3 см. Для отримання великих коренів важливо слідкувати за густотою посівів.
Моркву можна вирощувати у близькому сусідстві з редькою, що підвищить смакові якості обох культур.
Збір врожаю проводять у кілька етапів: коли корені підростуть, їх можна збирати поетапно. Це дозволяє решті рослин отримати більше місця, поживних речовин і швидше наростати в масі. Час збору врожаю залежить від сорту: ранні сорти готові вже у липні, середньопізні - в серпні, а пізні сорти, які призначені для зберігання на зиму, видобувають з кінця вересня до перших заморозків.
Вирощуйте моркву сорту "Карлена" і насолоджуйтесь її смачними та корисними коренями, які стануть відмінним додатком до вашого столу.
"Карлена" є універсальною морквою, яку використовують для різних цілей завдяки її відмінним смаковим якостям, високому врожаю та довгому терміну зберігання.
Рекомендації щодо висіву та догляду:
Існує три терміни для висіву насіння моркви: весняний - від середини квітня до початку травня (для літнього вживання); літній - від середини травня до початку червня (основний строк для зберігання на зиму); та осінній - з 20 жовтня по 15 листопада, що може забезпечити врожай вже в ранню зиму. Важливо висівати на добре освітленій ділянці, де протягом усього дня достатньо сонячних променів. Насіння проростає при температурі +3°С, а оптимальна температура для росту від +18°С до +25°С. Якщо температура піднімається вище, розвиток культури сповільнюється.
Розстій між рядами повинен бути не менше 15 см, відстань між рослинами - принаймні 2 см, а глибина заделки насіння - 2-3 см. Для отримання великих коренів важливо слідкувати за густотою посівів.
Моркву можна вирощувати у близькому сусідстві з редькою, що підвищить смакові якості обох культур.
Збір врожаю проводять у кілька етапів: коли корені підростуть, їх можна збирати поетапно. Це дозволяє решті рослин отримати більше місця, поживних речовин і швидше наростати в масі. Час збору врожаю залежить від сорту: ранні сорти готові вже у липні, середньопізні - в серпні, а пізні сорти, які призначені для зберігання на зиму, видобувають з кінця вересня до перших заморозків.
Вирощуйте моркву сорту "Карлена" і насолоджуйтесь її смачними та корисними коренями, які стануть відмінним додатком до вашого столу.
- Коментарі
Завантаження коментарів...