alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Насіння Петрушка Берлінська коренева 2 г, Seedera
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Пізньоспільний кореневий сорт, відрізняється коротким періодом від сходів до утворення коренеплодів - 100-115 днів. Тут ми говоримо не просто про петрушку, а про справжнього художника на тарілці. Формує конусоподібні коренеплоди розміром 20-30 см, наче вони самі прагнуть бути креативними. Вони кремово-білого кольору, вагою до 110 г, і вони стійкі до розтріскування і не прагнуть розгалужуватися - тут у нас не джунглі.
От вам і кулінарний калейдоскоп: м'якоть біла і ароматна, мов ноти восторгу, високих смакових якостей. Але будьте обережні з зеленню - не щипайте її до повного дозрівання коренеплоду, інакше ризикуєте отримати щось маленьке і слабеньке. Це як мистецтво - знає свої тонкощі.
Семена петрушки "Берлінська" коренева - справжній зимовий мандрівник і лежак, в тому сенсі, що зберігається довго і не втрачає своєї привабливості. Рекомендується для втілення в життя у свіжому або сушеному вигляді, для створення кулінарних шедеврів, солень і маринадів. Можна навіть використовувати для зимового "вигону" зелені прямо в кімнатних умовах - хто сказав, що взимку не буде свіжості?
Підготовка ґрунту? Наша петрушка не вибаглива, як справжня зірка, вона росте де завгодно, навіть в півтіні. Але, звісно ж, вона розцвітає в своєму повному величі на сонячних ділянках з родючою і рихлою ґрунтом. Тут у нас немає ніяких "але", тільки "і".
А от насіння петрушки «Берлінська» висівають в відкритий грунт, як митці створюють свої шедеври - в ранню весну, коли природа теж готова до великих справ. І так, насіння неспішно всходить, наче намекає на свою унікальність - 15-20 днів, друзі, насолоджуйтеся очікуванням. А якщо насіння ще й перед цим помочити в теплу воду, то вони вас ще більше здивують - тут як в мистецтві, попередня обробка додає цікавинку.
В жовтні-листопаді робимо зимовий посів, так, для різноманіття.
А з якими культурами їй краще "дружити"? Горох і фасоля - її вірні компаньйони. Всі разом створюють неповторний ансамбль, збагачуючи ґрунт азотом і створюючи ідеальне поєднання.
Збір врожаю? Ну, що тут сказати - у вересні копаємо кореневу петрушку, обрізаємо листя і відправляємо в холодильник або підвал. І не забудьте, вона там лежить, як справжня зимова казка.
От вам і кулінарний калейдоскоп: м'якоть біла і ароматна, мов ноти восторгу, високих смакових якостей. Але будьте обережні з зеленню - не щипайте її до повного дозрівання коренеплоду, інакше ризикуєте отримати щось маленьке і слабеньке. Це як мистецтво - знає свої тонкощі.
Семена петрушки "Берлінська" коренева - справжній зимовий мандрівник і лежак, в тому сенсі, що зберігається довго і не втрачає своєї привабливості. Рекомендується для втілення в життя у свіжому або сушеному вигляді, для створення кулінарних шедеврів, солень і маринадів. Можна навіть використовувати для зимового "вигону" зелені прямо в кімнатних умовах - хто сказав, що взимку не буде свіжості?
Підготовка ґрунту? Наша петрушка не вибаглива, як справжня зірка, вона росте де завгодно, навіть в півтіні. Але, звісно ж, вона розцвітає в своєму повному величі на сонячних ділянках з родючою і рихлою ґрунтом. Тут у нас немає ніяких "але", тільки "і".
А от насіння петрушки «Берлінська» висівають в відкритий грунт, як митці створюють свої шедеври - в ранню весну, коли природа теж готова до великих справ. І так, насіння неспішно всходить, наче намекає на свою унікальність - 15-20 днів, друзі, насолоджуйтеся очікуванням. А якщо насіння ще й перед цим помочити в теплу воду, то вони вас ще більше здивують - тут як в мистецтві, попередня обробка додає цікавинку.
В жовтні-листопаді робимо зимовий посів, так, для різноманіття.
А з якими культурами їй краще "дружити"? Горох і фасоля - її вірні компаньйони. Всі разом створюють неповторний ансамбль, збагачуючи ґрунт азотом і створюючи ідеальне поєднання.
Збір врожаю? Ну, що тут сказати - у вересні копаємо кореневу петрушку, обрізаємо листя і відправляємо в холодильник або підвал. І не забудьте, вона там лежить, як справжня зимова казка.
- Коментарі
Завантаження коментарів...