alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Насіння Редис Малага 1гр, SeedEra
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Редис сорту "Малага" - це середньостиглий новий сорт з вегетаційним періодом тривалістю 30-35 днів. Коренеплоди вирівняні та гладкі, бордово-фіолетового кольору, круглої форми з тонким хвостиком і вагою 15-20 грамів. М'якоть хрустка, дуже ніжна і соковита, з дивовижним смаком та підвищеним вмістом ефірних олій та мінеральних солей.
Сорт "Малага" формує врожай однорідно і не утворює стрілки, тому його можна вирощувати протягом всього літа. При осінньому посіві коренеплоди чудово зберігаються, не втрачаючи смакових якостей.
Посів насіння:
Редис відносно холодостійкий і витримує невеликі морози до -2°С. Він вирощується в полі без пересадки розсади в кілька етапів протягом сезону, за винятком червня (в цей період він іде в стрілку).
Весняний посів: В кінці березня, коли ґрунт ще досить прохолодний. Щоб завжди мати свіжий редис на столі, висійте його порціями з інтервалом 10-20 днів.
Осінній посів (для середньостиглих сортів): З кінця липня до першої декади вересня. У цей період формуються великі та солодкі коренеплоди.
Зимовий посів: З 10 по 20 листопада. Це дає можливість зібрати врожай на три тижні раніше, ніж при весняному посіві. Вибирайте сонячне місце, яке не схильне до підтоплення талою водою. Рядки слід вирізати в жовтні-листопаді, а коли встановиться морозна погода, висівайте сухі насіння на глибину 2 см.
Густота висіву насіння редису "Малага":
Висівайте їх в борозди на відстані 10 см і більше одне від одного. Відстань між насінинами в канавці повинна бути близько 5 см, а заглиблення - 1-2 см. Глибоке заглиблення може призвести до кривоформування коренеплодів.
Сусідство з іншими культурами:
Редис добре росте поруч із полуницею, особливо в перший рік посадки ягід, коли в міжряддях достатньо місця, і всі рослини отримують необхідні поживні речовини.
Збір врожаю:
Збирайте в два-три етапи, не рекомендується відкладати збір. Редис готовий для збору, коли його діаметр становить приблизно 2 см.
Сорт "Малага" формує врожай однорідно і не утворює стрілки, тому його можна вирощувати протягом всього літа. При осінньому посіві коренеплоди чудово зберігаються, не втрачаючи смакових якостей.
Посів насіння:
Редис відносно холодостійкий і витримує невеликі морози до -2°С. Він вирощується в полі без пересадки розсади в кілька етапів протягом сезону, за винятком червня (в цей період він іде в стрілку).
Весняний посів: В кінці березня, коли ґрунт ще досить прохолодний. Щоб завжди мати свіжий редис на столі, висійте його порціями з інтервалом 10-20 днів.
Осінній посів (для середньостиглих сортів): З кінця липня до першої декади вересня. У цей період формуються великі та солодкі коренеплоди.
Зимовий посів: З 10 по 20 листопада. Це дає можливість зібрати врожай на три тижні раніше, ніж при весняному посіві. Вибирайте сонячне місце, яке не схильне до підтоплення талою водою. Рядки слід вирізати в жовтні-листопаді, а коли встановиться морозна погода, висівайте сухі насіння на глибину 2 см.
Густота висіву насіння редису "Малага":
Висівайте їх в борозди на відстані 10 см і більше одне від одного. Відстань між насінинами в канавці повинна бути близько 5 см, а заглиблення - 1-2 см. Глибоке заглиблення може призвести до кривоформування коренеплодів.
Сусідство з іншими культурами:
Редис добре росте поруч із полуницею, особливо в перший рік посадки ягід, коли в міжряддях достатньо місця, і всі рослини отримують необхідні поживні речовини.
Збір врожаю:
Збирайте в два-три етапи, не рекомендується відкладати збір. Редис готовий для збору, коли його діаметр становить приблизно 2 см.
- Коментарі
Завантаження коментарів...