alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Насіння Мікрозелень Капуста Червона 10 г, SeedEra
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Мікрозелень Капуста Червона дуже корисні молоді паростки з дуже високою концентрацією вітамінів, вуглеводів, ферментів, фітонцидів, мінеральних та інших корисних речовин. Покращує стійкість імунітету, стимулюють травлення організму, має тонізуючий ефект. Мікрозелень покращує засвоюваність продуктів харчування, застосовується у свіжому вигляді, додаючи до салатів та м'ясних страв.
Вирощування мікрозелені у ґрунті.
1. Наповніть контейнер живильним ґрунтом на 4-5 см, обов'язково залиште бортики, які підтримуватимуть паростки.
2. Розподіліть насіння рівномірно по поверхні ґрунту, злегка ущільніть. Дрібне насіння, такі як броколі, редиска, рукола, крес-салат не повинні склеюватися між собою. Велике насіння повинне всіяти всю поверхню.
3. Змочіть насіння з розпилювача.
4. Накрийте лоток і поставте його у темне тепле місце від 3 до 5 днів. Необхідне провітрювання та зволоження. Ґрунтосуміш має бути постійно вологим (але не мокрим!) — як віджата губка.
5. Через 3-5 днів з'являтимуться перші пагони - тепер вони готові оселитися на підвіконні. Чим більше потрапляє світла, тим краще сходу. Повертайте лотки, зрошуйте розпилювачем.
6. Зрізайте пагони мікрозелені, як тільки з'явиться кілька справжніх листків (2-3 см висоти).
7. Грунт використовується повторно, добрива вносити немає необхідності їх утримувати насіння.
Вирощування мікрозелені без ґрунту.
1. Замочіть насіння у воді на кілька годин, щоб отримати максимально швидке проростання.
2. Налийте воду в нижню частину лотка для пророщування. Від поверхні води до краю ємності має залишатися 1 см.
3. Накрийте верхню частину ємності пластиковою сіточкою. Необхідно рівномірно розподілити насіння висівної культури по ґратах.
4. Обприскуйте насіння з пульверизатора для додаткового зволоження та поставте у тепле та світле місце.
5.Після проростання насіння до такої стадії щоб коріння застрягло в сітці, почніть обполіскувати молоду зелень під проточною водою. Робити це потрібно 2-3 рази на день. Після промивання пагонів не забудьте знову наповнити контейнер водою, щоб коріння рослин дісталося до води.
6. Зберіть свіжий урожай. Залежно від швидкості росту культури, мікрозелень готова до вживання на 5-10 день.
Вирощування мікрозелені у ґрунті.
1. Наповніть контейнер живильним ґрунтом на 4-5 см, обов'язково залиште бортики, які підтримуватимуть паростки.
2. Розподіліть насіння рівномірно по поверхні ґрунту, злегка ущільніть. Дрібне насіння, такі як броколі, редиска, рукола, крес-салат не повинні склеюватися між собою. Велике насіння повинне всіяти всю поверхню.
3. Змочіть насіння з розпилювача.
4. Накрийте лоток і поставте його у темне тепле місце від 3 до 5 днів. Необхідне провітрювання та зволоження. Ґрунтосуміш має бути постійно вологим (але не мокрим!) — як віджата губка.
5. Через 3-5 днів з'являтимуться перші пагони - тепер вони готові оселитися на підвіконні. Чим більше потрапляє світла, тим краще сходу. Повертайте лотки, зрошуйте розпилювачем.
6. Зрізайте пагони мікрозелені, як тільки з'явиться кілька справжніх листків (2-3 см висоти).
7. Грунт використовується повторно, добрива вносити немає необхідності їх утримувати насіння.
Вирощування мікрозелені без ґрунту.
1. Замочіть насіння у воді на кілька годин, щоб отримати максимально швидке проростання.
2. Налийте воду в нижню частину лотка для пророщування. Від поверхні води до краю ємності має залишатися 1 см.
3. Накрийте верхню частину ємності пластиковою сіточкою. Необхідно рівномірно розподілити насіння висівної культури по ґратах.
4. Обприскуйте насіння з пульверизатора для додаткового зволоження та поставте у тепле та світле місце.
5.Після проростання насіння до такої стадії щоб коріння застрягло в сітці, почніть обполіскувати молоду зелень під проточною водою. Робити це потрібно 2-3 рази на день. Після промивання пагонів не забудьте знову наповнити контейнер водою, щоб коріння рослин дісталося до води.
6. Зберіть свіжий урожай. Залежно від швидкості росту культури, мікрозелень готова до вживання на 5-10 день.
- Коментарі
Завантаження коментарів...