alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Насіння Мікрозелень Кинза 10гр, SeedEra
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Кінза містить велику кількість вітамінів та мікроелементів, вона дуже корисна. У її складі більше одинадцяти видів ефірних олій, сім видів кислот, рідкісні мінерали, цінні вітаміни та дубильні речовини та багато інших корисних зміцнювальних організмів та цілющих речовин. Свіжі ніжні листочки коріандру є чудовою закускою, яка збуджує апетит і додає яскравого смаку будь-якій страві.
Вирощування мікрозелені у ґрунті.
1. Наповніть контейнер живильним ґрунтом на 4-5 см, обов'язково залиште бортики, які підтримуватимуть паростки.
2. Розподіліть насіння рівномірно по поверхні ґрунту, злегка ущільніть. Дрібне насіння, такі як броколі, редиска, рукола, крес-салат не повинні склеюватися між собою. Велике насіння повинне всіяти всю поверхню.
3. Змочіть насіння з розпилювача.
4. Накрийте лоток і поставте його у темне тепле місце від 3 до 5 днів. Необхідне провітрювання та зволоження. Ґрунтосуміш має бути постійно вологим (але не мокрим!) — як віджата губка.
5. Через 3-5 днів з'являтимуться перші пагони - тепер вони готові оселитися на підвіконні. Чим більше потрапляє світла, тим краще сходу. Повертайте лотки, зрошуйте розпилювачем.
6. Зрізайте пагони мікрозелені, як тільки з'явиться кілька справжніх листків (2-3 см висоти).
7. Грунт використовується повторно, добрива вносити немає необхідності їх утримувати насіння.
Вирощування мікрозелені без ґрунту.
1. Замочіть насіння у воді на кілька годин, щоб отримати максимально швидке проростання.
2. Налийте воду в нижню частину лотка для пророщування. Від поверхні води до краю ємності має залишатися 1 см.
3. Накрийте верхню частину ємності пластиковою сіточкою. Необхідно рівномірно розподілити насіння висівної культури по ґратах.
4. Обприскуйте насіння з пульверизатора для додаткового зволоження та поставте у тепле та світле місце.
5.Після проростання насіння до такої стадії щоб коріння застрягло в сітці, почніть обполіскувати молоду зелень під проточною водою. Робити це потрібно 2-3 рази на день. Після промивання пагонів не забудьте знову наповнити контейнер водою, щоб коріння рослин дісталося до води.
6. Зберіть свіжий урожай. Залежно від швидкості росту культури, мікрозелень готова до вживання на 5-10 день.
Вирощування мікрозелені у ґрунті.
1. Наповніть контейнер живильним ґрунтом на 4-5 см, обов'язково залиште бортики, які підтримуватимуть паростки.
2. Розподіліть насіння рівномірно по поверхні ґрунту, злегка ущільніть. Дрібне насіння, такі як броколі, редиска, рукола, крес-салат не повинні склеюватися між собою. Велике насіння повинне всіяти всю поверхню.
3. Змочіть насіння з розпилювача.
4. Накрийте лоток і поставте його у темне тепле місце від 3 до 5 днів. Необхідне провітрювання та зволоження. Ґрунтосуміш має бути постійно вологим (але не мокрим!) — як віджата губка.
5. Через 3-5 днів з'являтимуться перші пагони - тепер вони готові оселитися на підвіконні. Чим більше потрапляє світла, тим краще сходу. Повертайте лотки, зрошуйте розпилювачем.
6. Зрізайте пагони мікрозелені, як тільки з'явиться кілька справжніх листків (2-3 см висоти).
7. Грунт використовується повторно, добрива вносити немає необхідності їх утримувати насіння.
Вирощування мікрозелені без ґрунту.
1. Замочіть насіння у воді на кілька годин, щоб отримати максимально швидке проростання.
2. Налийте воду в нижню частину лотка для пророщування. Від поверхні води до краю ємності має залишатися 1 см.
3. Накрийте верхню частину ємності пластиковою сіточкою. Необхідно рівномірно розподілити насіння висівної культури по ґратах.
4. Обприскуйте насіння з пульверизатора для додаткового зволоження та поставте у тепле та світле місце.
5.Після проростання насіння до такої стадії щоб коріння застрягло в сітці, почніть обполіскувати молоду зелень під проточною водою. Робити це потрібно 2-3 рази на день. Після промивання пагонів не забудьте знову наповнити контейнер водою, щоб коріння рослин дісталося до води.
6. Зберіть свіжий урожай. Залежно від швидкості росту культури, мікрозелень готова до вживання на 5-10 день.
- Коментарі
Завантаження коментарів...