Капуста пекінська Гранат насіння (0.5гр)
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Пекінська капуста містить безліч вітамінів, клітковини та заліза. Також до складу входить мідь, фосфор, калій, цинк, магній, йод та вітаміни А, В, С, Е, К. А кількість аскорбінової кислоти в 4-5 разів більша, ніж у листі салату. Даний вид капусти низькокалорійний, добре насичує та притуплює почуття голоду.
Капуста пекінська Гранат відноситься до сортів із раннім терміном дозрівання. Вегетаційний період 70-75 днів після сходу насіння. Листя велике, світло-зелене, зубчасте, з білою трикутною серединною жилкою. Качани гарної густини, масою 1-2 кг, циліндричної форми. У розрізі пекінська капуста пухка, жовто-зелена. Листя хрусткі, ніжні та соковиті, відмінних смакових якостей. Характеризується дружньою віддачею врожаю та гарною опірністю до захворювань. З 1 кв. можна зібрати 6-9 кг товарних качанів. Використовується для вживання у свіжому вигляді та приготування салатів.
Сорт пекінської капусти Гранат вирощується розсадним способом або висівом насіння в ґрунт. На розсаду насіння сіє з квітня місяця (тільки в окремі стаканчики, тому що не витримує пересадки), у відкритий ґрунт із середини травня. Використовують рядовий спосіб.
Висівають (місяць, глибина) - II-IV/VI-VII, 2 см
Схема висадки (см) - 70×45-50
Збирають (місяць) - IX-X
- Коментарі