alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Насіння мікрозелень Салат листовий червоний 10 г, Seedera
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Мікрозелень насіння салату листового червоний Seedera 10 г
Зелень соковита з приємним ніжним смаком, широко використовується в кулінарії. Збагачена вітамінами групи В, С, каротином, рутином та мікроелементами. Має загальнозміцнюючий ефект, поліпшує травлення, сон та самопочуття, знижує артеріальний тиск. Додають до салатів, супів і соусів, подають до м'ясних і рибних страв, гарнірів і бутербродів.
У грунті.
Заповніть лоток ґрунтом на 4-5 см, залишивши бортики для утримання проростків.
Розмістіть насіння по поверхні ґрунту, трохи придавлюючи. Дрібні насіння, такі як брокколі, редька, руккола, крес-салат, не повинні злипатися. Великі насіння повинні рівномірно вкривати всю поверхню.
Зволожте насіння з розпилювача.
Покрийте контейнер і помістіть його в темне тепле місце протягом кількох днів (до 5). Щоденно провітрюйте, підтримуйте вологість ґрунту (не пересушуйте!). Ґрунт повинен бути вологим, але не мокрим, як віджата губка.
Через 3-5 днів з'являться стебла — тепер вони готові для перенесення на підвіконня. Чим більше світла, тим краще. Обертайте лотки, оприскуйте з розпилювача.
Виріжте, як тільки з'являться кілька справжніх листків (висотою 2-3 см).
Ґрунт можна використовувати повторно. Добрива не потрібно — все необхідне міститься в насінні.
Без ґрунту.
Замочуйте насіння в воді кілька годин для швидкого проростання.
Налліть воду в нижню частину контейнера для пророщування, залишивши 1 см до країв.
Покрийте контейнер верхньою частиною - пластиковою сіткою. Рівномірно розподіліть насіння по сітці.
Оприскуйте насіння з розпилювача для додаткового зволоження, поставте в тепле і світле місце.
Коли саджанці досягнуть того, що їх коріння застрягне в сітці, почніть промивати зелень під проточною водою 2-3 рази на день. Після промивання доливайте воду в контейнер.
Збирайте врожай молодої зелені. Залежно від швидкості росту, мікрозелень буде готова до вживання через 5-10 днів.
Зелень соковита з приємним ніжним смаком, широко використовується в кулінарії. Збагачена вітамінами групи В, С, каротином, рутином та мікроелементами. Має загальнозміцнюючий ефект, поліпшує травлення, сон та самопочуття, знижує артеріальний тиск. Додають до салатів, супів і соусів, подають до м'ясних і рибних страв, гарнірів і бутербродів.
У грунті.
Заповніть лоток ґрунтом на 4-5 см, залишивши бортики для утримання проростків.
Розмістіть насіння по поверхні ґрунту, трохи придавлюючи. Дрібні насіння, такі як брокколі, редька, руккола, крес-салат, не повинні злипатися. Великі насіння повинні рівномірно вкривати всю поверхню.
Зволожте насіння з розпилювача.
Покрийте контейнер і помістіть його в темне тепле місце протягом кількох днів (до 5). Щоденно провітрюйте, підтримуйте вологість ґрунту (не пересушуйте!). Ґрунт повинен бути вологим, але не мокрим, як віджата губка.
Через 3-5 днів з'являться стебла — тепер вони готові для перенесення на підвіконня. Чим більше світла, тим краще. Обертайте лотки, оприскуйте з розпилювача.
Виріжте, як тільки з'являться кілька справжніх листків (висотою 2-3 см).
Ґрунт можна використовувати повторно. Добрива не потрібно — все необхідне міститься в насінні.
Без ґрунту.
Замочуйте насіння в воді кілька годин для швидкого проростання.
Налліть воду в нижню частину контейнера для пророщування, залишивши 1 см до країв.
Покрийте контейнер верхньою частиною - пластиковою сіткою. Рівномірно розподіліть насіння по сітці.
Оприскуйте насіння з розпилювача для додаткового зволоження, поставте в тепле і світле місце.
Коли саджанці досягнуть того, що їх коріння застрягне в сітці, почніть промивати зелень під проточною водою 2-3 рази на день. Після промивання доливайте воду в контейнер.
Збирайте врожай молодої зелені. Залежно від швидкості росту, мікрозелень буде готова до вживання через 5-10 днів.
- Коментарі
Завантаження коментарів...