alarm_on
Пн-пт: 9:00-18:00
alarm_on
Сб: 9:00-15:00
Насіння мікрозелень Салат листовий зелений 10 г, Seedera
Контакти
- place Україна, Київська обл, Бориспільський р-н, с.Іванків, вул. Любарецька, 39
- phone (067) 600-07-99
- phone (099) 600-07-99
- phone (073) 600-06-99
- email info@posadka.com.ua
- scheduleПн-пт:9:00-18:00
- scheduleСб:9:00-15:00
Способи оплати
Способи оплати
- business_centerГотівковий розрахунок
- paymentБезготівковий розрахунок
- receiptНакладений платіж
- open_withНова Пошта
- local_phone(067) 600-07-99
- local_phone(099) 600-07-99
- local_phone(073) 600-06-99
Мікрозелень, складена з зелених листків, може бути вирощена в домашніх умовах з використанням екологічно чистих насінь. Цей процес доступний цілий рік, і молода зелень на етапі мікрозелені багата поживними речовинами в 40 разів більше, ніж в дорослих рослинах. Регулярне споживання сприяє поліпшенню травлення, захисту організму від радикалів, підвищенню витривалості та працездатності, а також надає їжі пряний смак.
Мікрозелень має приємний, ніжний смак і широко використовується в кулінарії. Вона багата вітамінами групи B і C, каротином, рутином та мікроелементами, має загальнозміцнюючу дію, знижує артеріальний тиск і поліпшує сон та самопочуття. Її можна додавати до салатів, супів, соусів, подавати до м'ясних та рибних страв, гарнірів і бутербродів.
Вирощування в грунті слід проводити наступним чином:
Заповніть лоток грунтом на 4-5 см, залишивши бортики для підтримки проростків.
Рівномірно розподіліть насіння по поверхні ґрунту і трошки ущільніть.
Зволожте насіння з розпилювача.
Накрийте контейнер і помістіть його в темне тепле місце на кілька днів, провітрюючи і зволожуючи за необхідності.
Коли з'являться пагони, перенесіть контейнер на вікно, забезпечуючи достатнє освітлення.
Вирощування без грунту здійснюється наступним чином:
Попередньо замочіть насіння в воді для прискорення проростання.
Налійте воду в нижню частину контейнера для проростання.
Розподіліть насіння по сітці на верхній частині контейнера.
Зробіть оприскування насіння з розпилювача і помістіть контейнер на світле місце.
Після проростання регулярно поливайте зелень під проточною водою і підтримуйте рівень води в контейнері.
Через 5-10 днів ви зможете збирати свіжу мікрозелень для споживання.
Мікрозелень має приємний, ніжний смак і широко використовується в кулінарії. Вона багата вітамінами групи B і C, каротином, рутином та мікроелементами, має загальнозміцнюючу дію, знижує артеріальний тиск і поліпшує сон та самопочуття. Її можна додавати до салатів, супів, соусів, подавати до м'ясних та рибних страв, гарнірів і бутербродів.
Вирощування в грунті слід проводити наступним чином:
Заповніть лоток грунтом на 4-5 см, залишивши бортики для підтримки проростків.
Рівномірно розподіліть насіння по поверхні ґрунту і трошки ущільніть.
Зволожте насіння з розпилювача.
Накрийте контейнер і помістіть його в темне тепле місце на кілька днів, провітрюючи і зволожуючи за необхідності.
Коли з'являться пагони, перенесіть контейнер на вікно, забезпечуючи достатнє освітлення.
Вирощування без грунту здійснюється наступним чином:
Попередньо замочіть насіння в воді для прискорення проростання.
Налійте воду в нижню частину контейнера для проростання.
Розподіліть насіння по сітці на верхній частині контейнера.
Зробіть оприскування насіння з розпилювача і помістіть контейнер на світле місце.
Після проростання регулярно поливайте зелень під проточною водою і підтримуйте рівень води в контейнері.
Через 5-10 днів ви зможете збирати свіжу мікрозелень для споживання.
- Коментарі
Завантаження коментарів...